Terapije in diagnostika

Energijska preventivna diagnostika telesa

Ste naveličani čakanja, kako priti do zdravnikov, pregledov in datumov. Ne želite izostati iz delovnega mesta ali pa se celo bojite iti na bolniško odsotnost?

Smo v času, kjer se tudi na zdravstvenem sistemu delajo spremembe, ki jih lahko spremljamo v medijih.

V našem podjetju vam nudimo priložnost, da na osebnem posvetu razpravljamo o vašem zdravju.

Izvajamo zdravstvene preglede telesa, tako na fizičnem kot na energetsem nivoju. Kje so vaše šibke točke, da lahko zbolite oziroma pomagamo pri že nastalih  boleznih in pri težavah s hrbtenico.

Zavedamo se, da se po našem telesu pretaka energija, brez katere ni življenja. Tudi brez fizičnega zdravja in psihične stabilnosti ne moremo biti ustvarjalni, delavni, kreativni …

V skupnem sodelovanju s podjetjem E-vizija beyond, ki je v svojem dolgoletnem  delu in inovativnih pristopih k celovitem zdravljenju uspešna, vas naučimo,  kako z novimi informacijami  izboljšati kakovost življenja, preprečiti, da zbolite….

Za vas imamo program DANES PREVENTIVA JUTRI ZDRAVJE

Pregledamo fizični in energetski nivo telesa ter vas usmerimo:

Naš cilj je, da bo vaše żivljenje kakovostnejše:

Posveti so namenjeni tako odraslim osebam, kot otrokom in dojenčkom.

Lahko pa tudi pregledamo vaše hišne ljubljenčke.

E-terapija hrbtenice

Združili smo znanje, tehnike in veščine s področja terapij hrbtenice in uspelo nam je. Odkrili smo program balansiranja hrbtenice, ki je neprimerljivo močnejši in hitrejši v primerjavi z drugimi tehnikami. S programom korekcije in pomlajevanja hrbtenice dosegamo kakovostne in najpomembneje – trajne rezultate.

Rezultati korekcije in pomlajevanja hrbtenice:

Podrobnejši opis terapije najdete na spletni strani https://www.evizija-beyond.si