Sorensensistem™

Metoda Sorensensistem™ je rezultat raziskovalnega in terapevtskega dela Lone Sorensen, mednarodno priznane terapevtke, predavateljice in ustanoviteljice največje šole za refleksoterapijo v svetu.

Tibetanska nevrološka refleksna terapija stopal – Praxis Vertebralis™

Z delom na stopalih po metodi tibetanske nevrološke refleksne terapije stopal – Praxis Vertebralis lahko dosežemo enake rezultate na hrbtenici kot pri neposredni manipulaciji na hrbtenici, vendar povsem brez tveganja. Težave na hrbtenici se hkrati odražajo tudi na coni hrbtenice na notranji strani stopala, zato se na tem delu izvede preiskava in terapija. 

Z uporabo te masaže na stopalih, izključno na predelu hrbtenične linije, je mogoče sprostiti hrbtenične živce in na ta način prispevati k ravnovesju hrbtenice.  Odziv centralnega živčnega sistema dosežemo tako, da uporabimo refleksno stimulacijo con in točk na koži. Nevrološki odziv nato vpliva na mišice, okostje, sklepe, kosti, organe, hormonalni sistem in možgane. 

Tibetanska nevrološka refleksna terapija stopal – Praxis Vertebralis je odlična kot samostojna terapija, lahko pa se kombinira tudi z obrazno refleksoterapijo, tradicionalno refleksoterapijo stopal ali katerimi drugimi sorodnimi metodami. 

S to metodo učinkujemo na:

Praxis Vertebralis Sorensensistem™ novo mesto dolenjska

Japonski cosmo lifting obraza™

Japonski cosmo lifting je inovativna metoda stimulacije mišic, ki jo izvajamo na obrazu. Je kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije, ki vpliva na telo in obraz iz notranjosti telesa. Tehnika je sestavljena iz metod vzhodne medicine in se izvaja ročno, pri tem se uporablja izključno naravne proizvode.

Kožo obraza pomladi v nekaj terapijah, da obraz postane svež in sijoč, celotno telo pa se napolni z energijo, ki jo pri soočanju z vsakodnevnimi obveznostmi še kako potrebujemo. Japonski cosmo lifting obraza je odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj zagotavlja primerljive rezultate brez stranskih učinkov. 

Je odlična preventiva pri nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena. Koža ostane s terapijami napeta in zdrava. Pri zrelejši koži zmanjša učinke obraznega staranja. Metodo uspešno uporabljamo tudi kot del rehabilitacije pri poškodovanih živcih in mišicah obraza po obrazni paralizi in možganski kapi.

Trajanje učinka pomlajevanja je 6 mesecev po terapijah. Po tem času je priporočljivo obiskati terapevta in ponoviti serijo terapij, saj s tem podaljšamo blagodejni učinek terapij.

Z japonskim cosmo liftingom delujemo na:

Japonski cosmo lifting obraza dolenjska novo mesto jana riosa s.p.