Access Consciousness®

Access Consciousness je nabor orodij in tehnik, ki vas popelje onkraj tega mišljenja za kar sploh niste pomislili, da se vam lahko v življenju zgodi, pripeti, doleti… S pomočjo Access Consciousnessa se osvobajamo stvari, ki nam niso v doprinos in ne delujejo za nas. Omogoča vam, da na lahkotnejši način spremenite vse, česar ne morete spremeniti ter ustvariti vse, kar si želite.

Pred več kot 30 leti je Gary Douglas izumil serijo orodij, ki nam omogočajo spremeniti življenje in so danes znane kot Access Consciousness. Garyjevo delo se je od takrat razširilo v več kot 170 držav in je preobrazilo življenja desetine tisočev ljudi.

Kaj o Access Consciousnessu pravita ustanovitelj Gary Douglas in soustanovitel Dain Heer si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku. 

Pomagamo si z zastavljanjem vprašanj. Pri tem ni pomembno dobiti pravilen ali napačen odgovor, ampak pridobiti zavedanje, ki vam omogoči več izbire. Več vprašanj kot si jih zastavite, več možnosti izbire se vam bo odprlo in bolj se boste zavedali različnih priložnosti.

Ena od tehnik pri Access Consciousnessnesu je tudi čistila izjava. Čistilna izjava ima zmožnost, da očisti nezavedne nakopičene stvari, ki vam preprečujejo napredek. Osnovan je na ideji, da je zavedanje v vas in da bodo vaše izbire ustvarile vašo prihodnost.  Odpira vam pot z neskončno priložnostmi, od katerih lahko izberete tiste, ki vam bodo v doprinos.

Telesni procesi

Telesni proces je način polaganja rok na različne predele po telesu. S tem omogočimo pretok določenih energij na te predele. Ti procesi pripomorejo telesu vrnitev v osnovno funkcioniranje, ki pomaga pri obnovi in dolgoživosti telesa. Sproščajo in odpravljajo bolečino, trpljenje, prehlad, omejitve z našim telesom, izboljšujejo imunski sistem. Prednost telesnih procesov je v tem, da vam jih ni potrebno razumeti, da bi delovali. Ni vam potrebno verjeti vanje. Vse, kar je potrebno je, da ste prisotni, da nagovorite telo na katerem delate, da položite roke na določeno lokacijo in vpokličete specifične energije, da se zaženejo. Te energije so telesu naravne energije in so dostopne od vsepovsod iz vesolja.

Access Consciousness je odkril preko 70+ različnih telesnih procesov, energije, ki pripomorejo telesu, da se sprosti, spremeni in preobrazi. Vsakega izmed teh dinamičnih procesov se lahko zažene s polaganjem rok, ki spodbudi telo, da se prične zdraviti in ustvarjati. Med telesne procese prištevamo tudi The Bars®.

The Bars®

Access Bars je način polaganja rok, ki je nastal pred več kot 20 leti v ZDA. Gre za 32 posebnih točk na glavi, ki jih je skanaliziral Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa. Danes se Barsi prakticirajo v več kot 170 državah po vsem svetu in se uporabljajo kot učinkovito in uporabo orodje v družinah, šolah, poslovnem svetu, v športu, zaporih, pri psihologih, umetnikih in še veliko več.

Gre torej za telesni proces s polaganjem rok na 32 točk na glavi. Z lahkim dotikom povezujemo točke, ki odgovarjajo življenjskim aspektom in s tem odpiramo blokirano energijo na področjih razmišljanja, čustev, misli, občutkov, zdravja, denarja … , da ponovno steče. Z zagotavljanjem Barsov ustvarimo večjo lahkotnost v našem telesu.

Ena izmed komponent, ki spreminjajo življenje in se porodijo naravno pri vsakem Access Bars tretmaju, je element sprejemanja. Kako pogosto se samo sprostimo in dopustimo da nas drugi obdarijo? Naučiti se sprejemati je ključ do prejemanja več vsega, kar si želimo v našem življenju. Barsi poosebljajo prejemanje, ki je drugačno od drugih načinov v tej resničnosti.   

cela masaža masaža hrbta in stopal delna masaža dolenjska klasična masaža ročna masaža masaža rok masaža hrbta masaža telesa masaža novo mesto masažni salon slovenija riosa jana riosa s.p.

Video prikazuje, kaj se dogaja z našimi možgani med prejemanjem Barsov. 

Access Consciousness® novo mesto dolenjska jana riosa s.p. The Bars® barsi Access Bars